Emaljskyltar Gatan

Ring oss: +31 (0) 20-8202345

Namnskyltar

Namnskyltar

Emaljskyltargatan har ett mycket brett utbud av emaljskyltar. Vi erbjuder till exempel emalj namnskyltar i form av husnamnsskyltar, men vi levererar också gatunamnskyltar (skräddarsydda) till mycket konkurrenskraftiga priser! Dessutom kan du, hos oss, välja mellan olika stilar på din emalj namnskylt som till exempel Amsterdamskolan och andra moderna och klassiska former. Trevligt som dekoration för ditt hem och hus eller som en personlig present!

Alla emalj namnskyltar tillverkas för hand enligt traditionellt vis hos Willems Classics. Detta innebär att emaljskyltarna bränns i en ugn vid en temperatur av 800°C. Komponenterna i emaljen är krossat glas och pigment. Efter att emalj namnskyltarna har kommit ut ur ugnen har de en vacker glans. Eftersom namnskyltar huvudsakligen består av glas, behåller de glansen över tid, de missfärgas och rostar inte och repas inte. Med en emalj namnskyltar får du värde för pengarna!

Om du letar efter emalj namnskyltar som gatuskylt för ditt hus eller lägenhet rekommenderar vi också att du tittar på våra emaljhusnummer. Vi erbjuder också kombinationer av emaljnamnskyltar och husnummer i samma stil. Dessutom kommer du att spara pengar också!

Om du fortsätter att använda vår hemsida accepterar du cookies och jämförbara tekniker. Med detta samlar vi in data som används av oss och tredje part för att spåra ditt internetbeteende på våra webbplatser och hos tredje part. Varför? Läs vår fullständiga cookie uttalande

x

Want to visit our store in a different language?