Emaljskyltproduktion för hand

Anpassade emaljskyltar

Laddar...

De många möjligheterna inom anpassning

Vi har tillverkat handgjorda emaljskyltar av mycket hög kvalitet sedan 1987. En vacker kombination av urgamla och moderna tekniker leder till ett ännu vackrare och mer hållbart resultat. På grund av den elektrostatiska appliceringen av 1:a primerskiktet (primer), fäster nu emaljen ännu bättre på kanterna, vilket gör rost nästan otänkbart. Dessutom bearbetar vi till och med stålet helt i egen regi, vilket gör oss ännu mer flexibla i att erbjuda kundanpassning. Nedan hittar du olika kategorier inklusive emaljmonumentsköldar, familjevapen, återförsäljarskyltar, säkerhetsskyltar, skyltar, mätare, vapensköldar, termometrar, företagslogotyper, textskyltar, klubbskyltar, en skylt med öppettider och emaljkonstprojekt . Vi kan också göra vackra kopior av din gamla emaljskylt eller affisch.

Återförsäljarskyltar / POS-skyltar

Emalj återförsäljarskyltar (även kända som POS-skyltar) används för att stödja ditt varumärke. Det skapar och förstärker varumärkesimage och varumärkeslojalitet. Dessutom är våra emaljhandlarskyltar slående och ger en autentisk känsla. Olika versioner är möjliga för emaljerade POS-skyltar, såsom konturskurna logotyper, olika versioner för blindfäste och versioner med funktion (klockor, termometrar, kalendrar). Oavsett om det gäller ett stycke eller en större upplaga, tillverkas alla emaljhandlarskyltar hos oss för hand med största omsorg. Våra skyltar håller därför mycket hög kvalitet och utstrålar professionalism och styrka. Dessutom har våra återförsäljarskyltar många vackra produktegenskaper. Den har till exempel en obegränsad glans, graffiti är lätt att ta bort och återförsäljarskylten är UV- och väderbeständig. Kort sagt, genom att välja en mycket hållbar återförsäljarskylt för emalj förhindrar du att skylten förblir oanvänd. Skylten kommer att vara stolt över att ha en fin plats på väggen eller fasaden i många år framöver. Vi erbjuder även möjligheten att leverera en matchande individuell förpackning. Vi kan också avlasta dig genom att ta hand om hela distributionen.

Klubb/förening/medlems skyltar

Vi har kunnat göra vackra skyltar för medlemmar i många klubbar och föreningar. Även här är möjligheterna oändliga, till exempel ett vackert emaljemblem som monteras på gallret på en bil. Men även på emaljrallyskyltar, klockor eller termometrar med klubbens logotyp. Det som absolut inte bör saknas på denna avdelning är emaljmedaljer/plaketter, för bland annat karnevalsföreningar har vi i åratal varje år gjort en ny upplaga som bärs runt halsen under karnevalen. Har du blivit nyfiken på våra möjligheter, och vill du veta vad vi kan göra för din förening? Kontakta oss så diskuterar vi alternativen med dig.

Företagets logotyper

Vi kan producera emaljerade företagslogotyper åt dig i många former, storlekar, färger och stilar. Väljer du en modern look med en utskuren form, en blindknäppning och trendiga färger, eller snarare en traditionell modell med

Emalj tecken

En emaljskylt är visitkortet för ditt företag! Emaljskyltar har många vackra egenskaper som gör det till ett idealiskt material för en skylt. Förutom att de utstrålar professionalism och styrka är de också mycket hållbara, till exempel är de UV- och väderbeständiga. Till skillnad från många andra material kommer en emaljskylt fortfarande att se bra ut om 50 år. I de flesta fall består ett komplett set av 2 emaljplattor som monteras rygg mot rygg på en mellanplatta. En handgjord emaljskylt är inte komplett utan ram, även dessa gör vi helt efter dina önskemål. Detta kan ha en mycket modern och elegant, eller en autentisk och graciös stil.

Vapen, kommunvapen och ambassadsköldar

Du har kommit till rätt plats för kommunvapen, ambassadsköldar och familjevapen gjorda i emalj. Över hela världen har många konsulat och ambassader nu sköldar tillverkade av oss. Familjevapen verkar också bli allt populärare, ofta utförda i en vacker sköldform som vi också kan runda för att ge en fin full effekt. Eftersom en emaljversion är ett av de mest hållbara alternativen finns det verkligen inget bättre material för din vapensköld. Även på basis av en ritning eller skiss kan vårt grafiska team uppnå ett vackert resultat.

Konst på emalj

På grund av de många vackra produktegenskaperna hos Emalj lämpar den sig perfekt att använda som material för ditt konstprojekt. Emaljkonstpaneler kan till exempel också hängas utomhus eftersom det är UV- och väderbeständigt. De tål även extrem värme mycket bra. Med nästan 40 års erfarenhet av emaljering har vi haft möjlighet att arbeta med många konstnärer genom åren. Vi har också många konstnärer i vår produktion, beväpnade med borst- och emaljpulver, de gör de vackraste handgjorda produktionerna åt dig.

Emalj färgpigment

Emalj består av metalloxider blandade med finmalet glas. Glaset är genomskinligt och de olika metalloxiderna ger färg. För blått använder vi till exempel koboltoxid. Eftersom metallen redan finns i oxiden är ytterligare missfärgning inte möjlig. Detta gör det till ett mycket hållbart pigment som är oändligt UV-beständigt. Vi blandar detta pulver av glas och metalloxid med vatten och kallar det emaljfritta. Vi sprayar sedan emaljfrittan med luft på en metallplatta som substrat och bränner in den vid cirka 820°C. Baserat på din PMS (solid coated) eller RAL-färg kan vi ta fram din logotyp i din husstils färg. Vi kan även bränna äkta guld, silver och platina på emalj. Vi erbjuder möjligheten att ta fram ett färgprov för ditt projekt innan produktion.

Emalj kopior

De första emaljreklamskyltarna dök upp runt 1890. Vi har förmågan att göra emaljskyltar med samma teknik, utseende och känsla. Olika företag med lång historia väljer att återsläppa den gamla annonsen och på så sätt hålla historien vid liv. Vi är glada över att vara din partner i detta. Vi återger inte omnämnandet av gamla datum och signaturer från gamla emaljfabriker!

Emalj informationsskyltar

Informationstavlor kan användas flitigt, du kan faktiskt hitta dem i alla offentliga utrymmen. Komplett vägbeskrivning på ett hotell, vandringsleder i skogen och information vid ett monument, vi producerar emaljinformationsskyltarna för varje applikation och i önskat format och stil. Informationstavlor kan användas både inomhus och utomhus. Våra emaljinformationstavlor är mycket slitstark graffitifärg och markör är lätta att ta bort med bara lite vatten. Dessutom försvinner inte glansen, vilket gör detta faktiskt till den mest hållbara lösningen att använda som informationstavla.

Emalj monument sköldar

Vi tillverkar emaljerade monumentsköldar på uppdrag av kommuner och statliga institutioner. Självklart tillverkar vi dessa i den aktuella kommunens husstil, ofta även med kommunvapnet. Det finns olika typer av monument: Nationalmonument, Kommunalmonument, Provinsiell monument, Arkeologiska monument, Skyddad stadsbild, Skyddad stadsbild. Sedan 2013 har en ny modell av monumentsköld släppts. Ansökningar om detta görs exklusivt genom ANWB. De sköter distributionen och försäljningen, detta görs på uppdrag av Cultural Heritage Agency of the Netherlands.

Anpassade emaljhusnummer / namnskyltar

I vår webbshop hittar du ett mycket omfattande utbud av bland annat emaljhusnummer, namnskyltar och textskyltar i olika modeller, färger, format och färgalternativ. Finns det du letar efter inte med här? Utifrån ett foto med tydlig beskrivning kan vi utan förpliktelser ta fram en offert åt dig.

Varför Emaljskyltar Gatan