Emaljskyltproduktion för hand
Laddar...
Personligt

Husnummer modell öra Färgade öron

Rating:
96% of 100
445,04 kr
Leverans förväntas under veckan: 26/12/2022

Max: 4 tecken

Max: 3 tecken

Färg Bakgrund
Bäsfarger
 
 
 
TopEmaille Plus Färger
 
 
 
 
 
 
Exklusiva Färger
 
 
 
 
 
 
 
Färg Text
Bäsfarger
 
 
 
TopEmaille Plus Färger
 
 
 
 
 
 
Exklusiva Färger
 
 
 
 
 
 
 
345 III

Start customizing!

Denna produkt är tillverkad för hand. Våra hantverkare använder sin erfarenhet och tillgängliga verktyg för att optimera din design. Vi kommer att se till att slutresultatet är rätt dimensionerat och justerat.

main product photo
Denna karaktäristiska modell är typiskt gammal holländsk och är också känd som "öron"-modellen på grund av de 2 öronformade sidoflikarna där skruvhålen är placerade. Denna modell kan även beställas vertikalt istället för horisontellt, så den kan ibland fästas på en smal dörrkarm. Observera att storlekarna som vi kommunicerar inte inkluderar öronomkretsen utan avser endast den fyrkantiga mittdelen. öronen är ca 1,5 cm. Detta emaljhusnummer är helt handgjort och siffrorna är tjocka på bakgrundsfärgen (reliefen kan kännas). Denna modell är en av de mest sålda varorna, därför har vi den på lager i vit/svart färgskala, men endast siffrorna 1/100. Naturligtvis går även andra kombinationer eller nummer att beställa men dessa måste produceras utifrån dina önskemål, leveranstiden för specialtillverkade husnummer är ca 3 veckor.
Denna produkt är från TopEmaille® katalogen. Det betyder att emaljskyltarna produceras för hand. Varje skylt levereras med monteringsmaterial. På grund av den manuella produktionen och produktionen färg-för-färg i ugnen vid cirka 800°C kan vi inte utesluta mindre färgskillnader.
Mer information
SKUHO-42
FormFyrkant
Bredd10 cm.
Höjd10 cm.
VarumärkeTopEmaille
Write Your Own Review
Du recenserar:Husnummer modell öra Färgade öron
Your Rating

Varför Emaljskyltar Gatan