Emaljskyltar Gatan

Ring oss: +31 (0) 20-8202345

Husnummer

Relaterad

Har du flyttat in i ett nytt hem eller behöver din husnummerskylt ersättas? Titta genom vårt stora utbud av emaljnummerskyltar från Emaljskyltargatan som vi erbjuder! I vårt ToppEmalj-sortiment hittar du säkerligen det du söker. Välj mellan antingen en modern, klassisk eller till exempel en typskylt med art deco-stil. Det kommer verkligen att förhöja utseendet på ditt älskade hem!

Emalj gigantens skyltar producerar alla sina husnummerskyltar på ett traditionellt sätt där alla skyltar är handgjorda. Varje skylt tillverkas vid en temperatur på 800º i ugnen. Basen av emaljen bildas av malet pigmenterat glas. När skyltarna är färdiga och kommer ut ur ugnen, har de en underbar glans. En av de främsta fördelarna med emaljskyltar är att de inte är känsliga för missfärgning, rost eller repor. Med denna kunskap kan du vara säker på att din nummerskylt i emalj kommer behålla sin glans genom åren.

Förutom de enskilda husnummerskyltarna, erbjuder vi även emalj namnskyltar. Dessa kan beställas separat eller tillsammans med en husnummerskylt. På så vis kan du få båda skyltarna i samma stil. Har du några specifika frågor eller önskemål? Tveka inte att kontakta oss!

Vill du ha ett namn eller en text med din emalj husnummerskylt?

Om du fortsätter att använda vår hemsida accepterar du cookies och jämförbara tekniker. Med detta samlar vi in data som används av oss och tredje part för att spåra ditt internetbeteende på våra webbplatser och hos tredje part. Varför? Läs vår fullständiga cookie uttalande

x

Want to visit our store in a different language?