Emaljskyltproduktion för hand

Husnummer

husnummer från lager

Se allt

Husnummer Krökt

Se allt

Husnummer Öron

Se allt

husnummer moderna Bloomingdale

Se allt

Husnummer Quadra

Se allt

Husnummer Robina

Se allt

Husnummer Design

Se allt

Husnummer 4x10 cm

Se allt
Laddar...
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-106 av 106

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-106 av 106

Sätt fallande sortering
Husnummer

Husnummer

Har du ett nytt hus eller behöver du byta ut ditt gamla husnummer och namnskylt? Se det breda utbudet av emaljhusnummer från Emaillegant! Du kommer utan tvekan att hitta det du letar efter i vårt Topemail-sortiment. Du kan välja mellan moderna, klassiska och till exempel Art Deco-husnummer. Detta fullbordar verkligen utseendet på ditt hus!

Emaillegant tillverkar alla sina husnummer för hand enligt traditionell teknik. Alla emaljhusnummer produceras i ugnen vid en temperatur på 800ºC. Emaljbasen bildas av slipat glas med pigment. Efter att husnumren kommit ut ur ugnen får de en vacker glans. Den stora fördelen med emaljhusnummer är att de är okänsliga för missfärgning, rost och de flesta repor. På så sätt kan du vara säker på att ditt husnummer kommer att behålla sin prakt med tiden.

Förutom enskilda husnummer erbjuder vi även namnskyltar i emalj. Du kan även beställa dessa separat eller i kombination med husnummer. På så sätt har du din namnbricka och husnummer i samma stil. Har du specifika frågor eller önskemål? Kontakta oss gärna!!

Namn eller sms med ditt e-posthusnummer?

Varför Emaljskyltar Gatan