Emaljskyltproduktion för hand
Laddar...
Personligt

Husnummer krökt med ram

Special Price 379,82 kr Regular Price 417,45 kr
Leverans förväntas under veckan: 12/09/2022

Max: 4 tecken

Max: 3 tecken

Färg Bakgrund
Bäsfarger
 
 
 
TopEmaille Plus Färger
 
 
 
 
 
 
Exklusiva Färger
 
 
 
 
 
 
 
Färg Text
Bäsfarger
 
 
 
TopEmaille Plus Färger
 
 
 
 
 
 
Exklusiva Färger
 
 
 
 
 
 
 
345 III

Start customizing!

Denna produkt är tillverkad för hand. Våra hantverkare använder sin erfarenhet och tillgängliga verktyg för att optimera din design. Det slutliga resultatet kan avvika från detta visuella.

"HG-05" är en traditionell handgjord emaljhusumber i storleken 13x10cm med en konvex form med 4 hål. Hålen är skyddade med silikongummi och skruvar och pluggar för montering fästs. Denna populära modell är perfekt för 2 eller 3 husnummer. men även för 2 husnummer och ett litet tillägg som ett "A eller B". Den finns även utan ram och även i olika storlekar. Den sekundära färgen produceras ovanpå den primära färgen, detta andra lager är producerat med en handgjord stencilteknik. Det andra lagret är så tjockt att det låter dig se och känna reliëf och har en glansig finish. Leveranstiden är mellan 4-6 veckor, men i de flesta fall kan vi leverera den med 3-4 veckor.
Denna produkt är från TopEmaille® katalogen. Det betyder att emaljskyltarna produceras för hand. Varje skylt levereras med monteringsmaterial. På grund av den manuella produktionen och produktionen färg-för-färg i ugnen vid cirka 800°C kan vi inte utesluta mindre färgskillnader.
Mer information
SKUHG-05
FormRektangel
Largeur13 cm.
Hauteur10 cm.
VarumärkeTopEmaille
Write Your Own Review
Du recenserar:Husnummer krökt med ram
Your Rating

Varför Emaljskyltar Gatan